تشخیص چهره با هوش مصنوعی | مراقب رفتارتان باشید، هر لحظه دیده میشوید
افزایش کیفیت دوربینهای مدار بسته و هوش مصنوعی باعث شده تا تکنولوژی تشخیص هویت تغییر کند. در این ویدیو بررسی میکنیم که تشخیص چهره با هوش مصنوعی چه مزایا و معایبی دارد.ترجمه و صداگذاری: بهرام ذوقی
در ۱۷ ام آپریل نویسنده مطرح مکنزی فگان سوالاتی درباره پروسه جدید تایید هویت مسافران هوایی مطرح کرد. نه خبری از گذرگاه هست نه هیچ چک کردنی. به جای آن یک دوربین و صفحه نمایش هست که هویتش را بر اساس پایگاه داده آمریکا تایید میکنه و بعد بهش اجازه سوار شدن به هواپیما رو میده. بعضی از مسافران ممکنه استفاده از تشخیص چهره در زندگی روزمره رو نکتهای مثبت در نظر بگیرن و بعضیها منفی. ولی به هر حال الان همه جا هست. سوال این است که تا کجا پیش میرود؟ مشخص شده که حتا کسانی که دارند این تکنولوژی را توسعه میدهند هم ممکن است از جواب احتمالی آن بترسند.
در ماه می سنفرانسیسکو اولین شهر آمریکا بود که پلیس و سایر آژانسها شروع به استفاده از تکنولوژی تشخیص چهره کردند. ما چه جوری به این نقطه رسیدیم؟ مثل سایر اپلیکیشنهای هوش مصنوعی، تشخیص چهره هم در ابتدا به آرامی پیشرفت کرد در دهه ۱۹۶۰٫ با کمک دوربینهای با کیفیت، یادگیری ماشین و پایگاه دادههای بزرگ تصویری که به افزایش دقت کمک میکنن، سرعت رشدش بیشتر شد.
ویژگیهای بزرگترین فرودگاه دنیا در چین به همراه امکان تشخیص چهره با دوربین | لینک تماشا
در دسامبر ۲۰۱۸ پلیس لندن اولین دستگیریش را به کمک تشخیص چهره انجام داد. بعد از چک کردن افراد پیاده در نقاط پر تردد شهر و مقایسه با دیتابیس خلافکارن ثبت شده. در دهلی نو پلیس اعلام کرد که ۳۰۰۰ کودک گمشده را در ۴ روز پیدا کرده. اگر تشخیص چهره کمک میکند تا خلافکاران را بگیرند یا بچههای گمشده را پیدا کنند، پس چرا باید کسی مخالفش باشه؟ برای یافتن پاسخ این سوال شما را به دیدن این ویدیو دعوت میکنیم.